zaterdag 10 september 2016

1 Stempelset, 3 manieren

Afgelopen woensdag en donderdag twee leuke workshop avonden gegeven waarbij het thema was,
1 stempel set...3 manieren. Persoonlijk  vind ik het heel leuk om allerlei verschillende technieken en stijlen uit te proberen (en deze technieken vervolgens ook door te geven via workshops).
Het idee achter dit thema is, dat je snel geneigd bent in een bepaalde stijl te blijven hangen, waardoor je lang niet alles uit een stempel set haalt en je sommige sets hierdoor eigenlijk veel te weinig gebruikt! Vandaar op deze workshop avonden 3 kaarten, die alle drie gemaakt zijn met de Swirly Bird stempel set, maar die alle drie een heel verschillende uitstraling hebben.


Als basis stempel stond de swirl uit deze set centraal. Op de eerste kaart heb ik deze gebruikt voor de achtergrond en ook komt hij terug in de verschillende "bloemen".  De stansvorm komt uit de dies set die hoort bij de Swirly Bird set. De gebruikte kleuren vind je onderin de lijst terug. 
Omdat swirly bird geen teksten heeft, heb ik hiervoor de stempel set "Recht uit het hart" (143204) gebruikt. (de generator kent de Nederlandse versie van deze stempel set niet, vandaar de Engelse versie als voorbeeld)
Op de tweede kaart is de swirl gebruikt als achtergrond, die eigenlijk tegelijk op de voorgrond staat!
Hij is gestempeld op aquarel papier en met de waterpen heb ik er "cirkels" omheen gemaakt.Op de laatste kaart is de swirl ook als achtergrond gebruikt, maar weer op een heel andere manier.
Het bootje komt ook uit de set. Swirly bird is echt een super veelzijdige set, waar je enorm veel verschillende kanten op kan! Deze week zal ik nog een aantal kaarten gemaakt met deze set posten.

Afsluitend... daag jezelf eens uit om naast een kaart met een bepaalde stempel set, nog een kaart te maken, die heel anders van stijl is! Echt leuk om te doen!

Groetjes,

LindaProduct List

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen