zondag 13 november 2016

on stage 2

Deze post duurde even...want ja..je moet natuurlijk wel materiaal hebben om een blogpost te kunnen doen! Vandaag voor het eerst weer heerlijk gehobbyd en met hulp van vriendin Marielle mijn onstage kaartjes afgemaakt! Want ja...een kant en klaar gesneden pakketje in elkaar zetten is niet zo moeilijk, maar strikjes maken met zo´n hand, das een heeeel ander verhaal! :o)

Tijdens On Stage was er na iedere product showcase een make & take die je aan je tafel kon maken.
Het pakketje bevatte dan materialen van de showcase die daarvoor was geweest. Het zijn over het algemeen eenvoudige kaartjes om te maken, wat ook wel moet als er zo'n 300 vrouw gebruik moet maken van de verschillende materialen. Maar wel heel leuk!
Op de tafels staan de inkten, lint, stempelsets etc in een speciale bak en verder staan er in de zaal een stuk of 10 bigshots met alle dies (stansen), waar je dan de onderdelen kon stansen.

Hieronder zie je de voorbeelden van 4 verschillende sets;Het eerste kaartje is gemaakt met de set "balloon adventures". Naast de stempelset met 17 stempels hoort bij deze set ook design papier, washitape, embellishments, lint en een hele leuke set met stansen. waaronder de pop up stans in de onderste afbeelding.


De kleine kaartjes zijn gemaakt met de set sealed with love. Nu ben ik helemaal niet zo van de hartjes, maar deze stempelset vond ik toch wel heel erg leuk! Hele lieve tekstjes voor kaartjes of kleine cadeautjes. Ook bij deze set weer stempels, bijpassend dsp, stansen etc. In de set van de stansen zitten o.a. twee kleine envelopjes, waarvan er 1 te zien is op het linker kaartje.


Deze kaart is gemaakt met materiaal uit de set Falling in love, waarvan het designpapier veel verschillende soorten designs heeft, voor eigenlijk allerlei gelegenheden. Hoewel de set eigenlijk vooral gericht is op trouwerijen. Althans, vooral de stempelset. De materialen in het pakketje vond ik eigenlijk ook wel geschikt voor een lief babykaartje, dus het schaapje uit de set "Barnyard babies" gebruikt en de tekst uit de nederlandse set "KJEG". De stansrand is een zogenaamde belly band, die je om de gehele kaart schuift. Deze set heeft hele mooie gedetailleerde stansen.


Dan alweer de laatste make & take, gemaakt met het nieuwe designpapier om in te kleuren
"inside the lines dsp". Stampin' Up! heeft vanaf deze voorjaarscatalogus ook aquarelpotloden in het assortiment, helemaal leuk! Het mooie van dit papier is, dat je het gratis kunt bemachtigen, want...het zit in de nieuwe sale-a-bration folder!
De patronen op het papier combineren heel mooi met de nieuwe set "dragonfly dreams". Een set die ook weer prachtige bijpassende dies heeft.

In dit geval heb ik het kaartje afgemaakt door de tekst uit mijn, op on stage gewonnen, set "Birthday Bright" te gebruiken. Zowel de "happy" op de achtergrond als "birthday to you" op de banner.
Het kleuren met de potloden was even wennen, als je altijd met inkt inkleurt (te zien aan het groen). Maar ze kleuren heerlijk! Bij het rood ging het als stukken beter! Uiteraard maar kleine stukjes gekleurd, want de anderen wilden de potloden natuurlijk ook wel proberen!

Zo....jullie hebben alvast een kleine kijkje in de  hele leuke nieuwe voorjaars catalogus gehad. 

Maar.....eerst met kerstkaarten aan de slag, want deze catalogus komt pas op 4 januari uit!

Groetjes,
Linda

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen