zondag 19 februari 2017

workshop chloortechniek

Afgelopen woensdag en donderdag was er weer een workshop. Dit keer een techniek workshop, waarbij de dames gewerkt hebben met inkt en chloor.
Door chloor te gebruiken op met inkt gesponst aquarelpapier haal je de kleur weg. daar waar de chloor het papier raakt verdwijnt de kleur ala minute! Zo geinig om te doen!

Hieronder de kaarten die dienden als voorbeeld voor wat de workshoppers gemaakt hebben.


Bij deze kaart zijn de vleugels van de libelle ingekleurd met chloor. Ook heb ik chloor gedept op een sterrenmasker. Dit vereist wel enige subtiliteit, anders krijg je meer wit dan je lief is!
De teksten heb ik gemaakt met de Labeler Alphabet set. Deze set is superleuk om bij dit soort kaarten te gebruiken en je kan iedere tekst maken die je wil!


Ook hier is gekleurd met chloor. In dit geval de gekleurde vlakken binnen de luchtballonnen en de wolkjes. Ik vind het knal witte effect echt super!
De enige tekst op deze kaart komt in dit geval uit de stempelset Where Ever You Go.Op de laatste kaart is gestempeld met chloor. Je kan hiervoor heel gemakkelijk de ongeïnkte stampin' spots gebruiken, door deze te vullen met chloor (dikke bleek).
Daarna kun je er mee stempelen zoals je dat ook met inkt zou doen! De visjes zijn nog verder bewerkt om wat meer effect te creëren. 


Deze laatste kaart is ontstaan door het voordoen van de verschillende technieken. Ik heb hem gelijk maar even afgemaakt omdat ik hem in deze combi ook wel leuk vond!


Van de volgende workshop zal woensdag 8 maart vervallen.
Donderdag 9 maart zal wel doorgaan. Hiervoor is nog 1 plaatsje vrij!
Het thema van deze workshop is "Mannenkaarten".


Groetjes,
Product List

1 opmerking: